Hold info

Vi har højst 10 elever på vores hold, så vi kan undervise på et mere individuelt plan. Vi håber at vores elever kan føle sig trygge, set og mødt i deres praksis.

(grundet covid-19 er vi kun 8 på klasserne i efteråret og vinteren 2020/21)

På vores hatha klasser møder du de klassiske yogastillinger, med fokus på styrke, balance og åndedræt. Formålet er at øge kropsbevidsthed, tilstedeværelse og generel velvære. Klassen giver sved på panden, men efterlader dig med en indre ro.

En blid hatha klasse med beroligende elementer fra underviserens egen definition på blidhed. Her møder du restorative stillinger, blide stræk, meditation, åndedrætsøvelser og andet der efterlader dig varm, bevægelig og afspændt.

På denne klasse lejres du i støttende og hvilende stillinger, således at du trygt kan slippe al muskelarbejde og kontrol, og herved tillade spændinger i både krop og sind at løsne sig. Klassen giver ro til dit nervesystem og åbner op for restitution.

En særlig blid klasse hvor fokus er på at gen(finde) kontakten til din krop, støtte dig i at føle autonomi, samt give dig tid til at lytte til og mærke de signaler, som din krop sender dig. Klassen er god for dig, der har stress, traumer eller anden psykisk overbelastning.

Se vores forløb her

FORLØB

 

Nyhedsbrev

Updates fra studio, nyt om klasser & workshops