Hold info

Vi har højst 9 elever på vores hold, så vi kan undervise på et mere individuelt plan. Vi håber at vores elever kan føle sig trygge, set og mødt i deres praksis.

På vores hatha klasser møder du de klassiske yogastillinger, med fokus på styrke, balance og åndedræt. Formålet er at øge kropsbevidsthed, tilstedeværelse og generel velvære. Klassen giver sved på panden, men efterlader dig med en indre ro.

En blid hatha klasse med beroligende elementer fra underviserens egen definition på blidhed. Her møder du restorative stillinger, blide stræk, meditation, åndedrætsøvelser og andet der efterlader dig varm, bevægelig og afspændt.

Disse klasser er vores svar på den bedste start på dagen. Du vil gennem venlige stræk og styrkende stillinger langsomt og blidt vække kroppen. En morgen yoga praksis klæder dig godt på til at møde resten af dagen med energi og god jordforbindelse.

På denne klasse lejres du i støttende og hvilende stillinger, således at du trygt kan slippe al muskelarbejde og kontrol, og herved tillade spændinger i både krop og sind at løsne sig. Klassen giver ro til dit nervesystem og åbner op for restitution.

En særlig blid klasse hvor fokus er på at gen(finde) kontakten til din krop, støtte dig i at føle autonomi, samt give dig tid til at lytte til og mærke de signaler, som din krop sender dig. Klassen er god for dig, der har stress, traumer eller anden psykisk overbelastning.

Book dine klasser her

BOOKING

Nyhedsbrev

Updates fra studio, nyt om klasser & workshops