Vi vender hjem

december 7, 2019

“Man skal rejse ud – for at finde hjem”

 

Så er 2019 ved at gå på hæld, og vi vil gerne takke jer alle sammen for dejlige yogatimer, jeres væren i vores skønne rum og for at blive ved med at være en del af vores univers. Sidste klasse i år er torsdag d.12.december og sidste event er søndag d.29.december – se mere på hjemmeside eller MB app.

 

Vi glæder os simpelthen så meget til år 2020, som i høj grad kommer til at byde på mere fordybelse og ro. Vi har været lidt ude at føjte med online booking system og drop in yoga, men det har vi nu erfaret ikke er for os. Vi ønsker meget mere stabilitet, tid til fordybende praksis og tid til nærvær i bala yoga – så al yoga vil i fremtiden foregå som forløb, hvor vi kan støtte dig endnu bedre i din praksis. Samtidig skal alle forløb og events bookes hos den enkelte underviser gennem mail og MobilePay betaling. Vi håber i finder tryghed og ro heri også.

 

 

Vi vil løbende slå forløb og events op på Facebook og hjemmesiden, og allerede nu ligger årets første forløb åbne for tilmeldinger. Hvis du søger dybere beskrivelser af klassernes indhold, kan du finde beskrivelser inde under events på Facebook:

 

HATHA & RESTORATIV YOGA MED MARIE

torsdag d.9.januar – 19.marts

kl.16.45-18.00

10 klasser – 1200 kr. (kan betales i 2 rater)

bookes ved at sende en mail til marie@balayoga.dk

 

HATHA YOGA MED MIA

mandag d.13.januar – 24.februar

kl.16.30-17.45

6 klasser – 720 kr.

bookes ved at sende en mail til mia@balayoga.dk

 

BLIDE SØNDAGE I JANUAR MED MARIE

søndag d.12.januar – 26.januar

kl.15.00-16.15

3 klasser – 450 kr.

bookes ved at sende en mail til marie@balayoga.dk

 

SENSITIV YOGA MED MIA

torsdag d.30.januar – 20.februar

kl.10.30-11.30

3 klasser – 400 kr.

bookes ved at sende en mail til mia@balayoga.dk

 

NB! der er ingen yoga i uge 7 – det gælder for alle forløb!

 

 

I 2020 vil det kun være os, Mia og Marie, der er faste undervisere hos bala yoga. Vi er dog begyndt at leje vores dejlige rum ud til en masse dygtige og inspirerende yogalærere, behandlere og andre kropsterapeuter, og vi håber derfor i det nye år at kunne dele nogle af deres events med jer. Så i kan godt glæde jer til endnu mere liv og bevægelse på Lille Torv. Hvis du går rundt med et yogaønske, har drømme om at genopleve et specifikt bala yoga event eller blot har lyst til at dele ris og ros med os – så er du altid velkommen til at skrive til os på hello@balayoga.dk.

 

Vi ønsker dig og dine en rigtig glædelig jul og et fantastisk nytår.

Kærlig hilsen Mia & Marie

 

 

Sommer hos bala yoga

juni 21, 2019

SOMMER SKEMA & LUKKEDAGE

 

Det er ved at være rigtig sommer nu. Dagene er lange og vi drages automatisk ud i lyset, bliver så længe vi kan i det lune vejr, tager til stranden og i skoven og drikker kølig vin på terrassen og generelt sætter vi tempoet lidt mere ned.

Dette viser sig igen i år på det faldende antal elever på klasserne. Vi lukker selvfølgelig ikke af den grund, men for at bibeholde den gode stemning på klasserne, komprimerer vi ligesom sidste sommer, antallet af klasser til en 4-5 stykker om ugen indtil starten af august.

Vi holder dog helt lukket i uge 29 & uge 31.

Husk på at du til hver en tid kan pause dit BALA kort medlemskab, og gøre brug af et klippekort sommeren over hvis det passer dig bedre. Du skal blot skrive til os på hello@balayoga.dk

 

 

URBAN RETREAT I UGE 30 – CHAKRASYSTEMET

 Traditionen tro afholder vi i sommerferien URBAN RETREAT, som er et 3 dages retreat med 7 klasser, der alle er opbygget omkring samme tema. Retreatet er for dig, der enten holder ferie i Aarhus og søger yoga og fordybelse, eller for dig som slet ikke holder fri, men gerne vil krydre arbejdsdagene med lidt lækkert.

Denne sommers URBAN RETREAT afholdes i uge 30 og fasciliteres i år af Pernille Klitgaard, som inviterer dig ind i chakrasystemets vidunderlige verden med indblik i systemet og en masse dertilhørende yoga.

Du kan booke denne sommers URBAN RETREAT klasser ved enten af gøre brug af dit BALA KORT, klippekort eller du kan købe et URBAN RETREAT pas til 499,-

Se mere og book urban retreat på www.balayoga.dk

 

 

KOMMENDE FORLØB MED START AUGUST & SEPTEMBER 2019

 

 Restorativ yoga med Marie

3 gange med start tirsdag d.13.august kl.10.00 – 11.30

 

Begynder yoga med Pernille

3 gange med start tirsdag d.20.august kl.16.00 – 17.15

 

Gravid yoga forløb med Kira

3 gange med start mandag d.2.september kl.18.00 – 19.15

 

Sensitiv yoga med Mia

6 gange med start torsdag d.5.september kl.10.30 – 11.30

 

EVENTS EFTERÅR & VINTER 2019-20

 

Bliv bedre venner med dig selv – en workshop for unge piger

med Mia Kammersgard og Charlotte Jensen

Søndag d.25.august kl.10.00 – 13.00

 

Yoga & følelser

med Pernille Klitgaard

Søndag d.15.september kl.10.00 – 12.30

 

Hverdagsbalance med yoga og Ayurveda

med Janni Ide Daugaard

Fredag d.4.oktober kl.18.00 – 20.00

 

Savasana søndag

med Marie Haulrik

Søndag d.20.oktober kl.10.00 – 12.00

 

Afspænding & restitution – restorativ yoga

med Marie Haulrik

Søndag d.17.november kl.10.00 – 12.30

 

Julefred – blid yoga

med Mia Schwartz

Søndag d.8.december kl.10.00-12.30

 

Aften retreat – blid yoga, pranayama og restorativ

med Marie Haulrik

Fredag d.31.Januar kl.16.30 – 20.30

 

Se mere og book events online på

www.balayoga.dk

 

 

Tusind tak for en dejlig sæson bala yoga, både til gamle og nye bala yogier.

VI ønsker jer alle en rigtig dejlig sommer og glæder os til en ny og spændende sæson med jer.

 

Kærlig hilsen

alle os fra bala yoga

 

– Genfind roen, midt i byens puls –

Kombiner ferien med familietid og tid til dig selv – eller kom til de klasser der passer ind i din arbejdsrytme, hvis du ikke har ferie. Det eneste det kræver, for at du kan være med, er at du har lyst til at fordybe dig i din yogapraksis.

Du kan benytte dit normale måneds- eller klippekort til Bala Yoga. Som et særligt sommertilbud i forbindelse med dette Urban Retreat kan du også købe et 3 dages medlemsskab til 299 kr. / 249 kr. (stud.). Uanset hvad du vælger, skal du selv booke de klasser du ønsker at deltage i, via vores online booking system.

UGE 29 – Elementerne bag de ayurvediske typer.

Ayurveda er den indiske sundhedsvidenskab, der er en del af yogaen. Ét af fundamenterne i denne videnskab er de fem elementer; jord, vand, ild, luft og rum. I løbet af tre dage har du mulighed for, at undersøge disse elementer gennem en praksis der består af flow, blid yoga, meditation og små snakke. Efterfølgende vil du have din egen oplevelse af elementerne og dermed også en oplevet forståelse af de tre ayurvediske typer; vata, pitta og kapha.

UGE 30 – De tre faser i myten om Ganesh.

Træd fra byens puls ind i myternes univers og oplev hvad der sker, når du i løbet af tre dage fordyber dig i 7 forskellige yogapraksisser. Rammen om disse tre dage er Ganesh; ham med elefanthovedet fra den hinduistiske mytologi. Praksissen kommer til at bestå af flow, blid yoga, meditation, letfordøjelig yogafilosofi og naturligvis mulighed for at læne dig tilbage og lytte til de skønne og skøre myter. De forskellige praksisser vil stimulere din intuition og din kreativitet – ressourcer du efterfølgende kan tage med dig i din hverdag.

Køb dit urban retreat pass her eller book direkte med dit eksisterende balakort eller klippekort i bookingsystemet her.

De bedste hilsner fra bala temaet

balance ro nærvær

maj 10, 2016

En drøm er gået i opfyldelse, bala yoga studio er skabt og hver dag kommer folk i alle aldre og med vidt forskelligt kendskab til yoga, for at praktisere! Der er smil og glæde, varme og lys. De dygtige lærere holder rummet og møder alle, der hvor de er. Det er det der blomstrer frem med foråret og det er smukt at følge og være en del af.

Kommer du i bala yoga, er du med det samme en del af stedet, dine ønsker betyder noget, din oplevelse betyder noget og din yoga praksis vil blive støttet. Det betyder også, at kommer du og har brug for at finde ro, så er der mulighed for det. Har du brug for mere dialog og vejledning, så møder vi det. Sidst, men ikke mindst, har vi også samtale og vejledning, enetimer og ayurvedisk massage. Vores ønske er nemlig, at fascilitere for dig der gerne vil finde balance. For kunsten er at skabe kontinuitet, i den dynamiske proces det er at balancere krop og sind.

Vi er i fuld gang med at lægge sidste hånd på en spændende sommerferie periode og vi vil meget snart løfte sløret for det. Det vil komme op på vores hjemmeside og facebook.

 

De kærligste hilsner          Marie, Mia og Karen

Nyhedsbrev

Updates fra studio, nyt om klasser & workshops