En drøm er gået i opfyldelse, bala yoga studio er skabt og hver dag kommer folk i alle aldre og med vidt forskelligt kendskab til yoga, for at praktisere! Der er smil og glæde, varme og lys. De dygtige lærere holder rummet og møder alle, der hvor de er. Det er det der blomstrer frem med foråret og det er smukt at følge og være en del af.

Kommer du i bala yoga, er du med det samme en del af stedet, dine ønsker betyder noget, din oplevelse betyder noget og din yoga praksis vil blive støttet. Det betyder også, at kommer du og har brug for at finde ro, så er der mulighed for det. Har du brug for mere dialog og vejledning, så møder vi det. Sidst, men ikke mindst, har vi også samtale og vejledning, enetimer og ayurvedisk massage. Vores ønske er nemlig, at fascilitere for dig der gerne vil finde balance. For kunsten er at skabe kontinuitet, i den dynamiske proces det er at balancere krop og sind.

Vi er i fuld gang med at lægge sidste hånd på en spændende sommerferie periode og vi vil meget snart løfte sløret for det. Det vil komme op på vores hjemmeside og facebook.

 

De kærligste hilsner          Marie, Mia og Karen