(VENTELISTE)

På denne dejlige workshop vil du lære redskaber til at finde RO.

Anne fortæller om kroppens reaktionsmønstre under stress, samt hvad du kan gøre, når du og din krop er ude af balance. Du vil blive guidet igennem blid yoga og blide stræk, med formål at bringe din opmærksom ind og ned i din krop. Du vil introduceres til beroligende åndedrætsøvelser der stilner sindet, og som afslutning guides du igennem en dyb afspænding med yoga nidra.

Underviser er Anne Goncalves, der har flere års erfaring i yoga mod stress. Hun har stor erfaring med hvordan yoga kan anvendes til at skabe mere ro og balance i en stressfyldt krop og det er med stor glæde og tryghed at jeg inviterer hende indenfor i bala yoga til en formiddag fyldt med bevægelse, øget kropsbevidsthed og egen omsorg.

Anne er forfatter til bogen Yoga mod stress, og afholder yogauddannelser. Hun laver også yoga og ayurveda retreats, og inviterer til spændende samtaler om ro i hendes Podcast ”ROvolution”.

Eventet er for absolut alle, hvad enten du har stress inden på livet, arbejder med stresshåndtering eller blot ønsker at nære dig selv med kropsforståelse og dejlig yoga.

Book din plads på hello@balayoga.dk

Sted: bala yoga, immervad 1, 2th., 8000 Aarhus C (OBS: ny lokation – info følger)
Dato: lørdag 30. januar 2021
Tid: kl.10.00-12.30
Pris: 350 kr.OBS: begrænset antal pladser.