På denne lange klasse vil du blive guidet gennem yin yogaen under kyndig guiden af Jeanette Selvig, som til daglig også lejer bala yoga studio til yin og mindfulness forløb.

Yin yoga er en praksis bestående af lange stræk og hvil i siddende og liggende stillinger. Der benyttes støttende klodser og bløde yogapøller til at understøtte kroppen, for at give musklerne og dit væv mulighed for at løsne og afspænde. Med støtten og overgivelse til tyngdekraften, kan der opstå mulighed for dyb afspænding af din krop.

Jeanettes yin yoga har altid fundament i at praktisere tilstedeværelse, og også på denne klasse vil kroppen og åndedrættet inddrages som fundament for nærværet, og skabe en forbindelse til nuet. Klassen er en dejlig pause og kontrast til en travl hverdag.

Yin yoga kan være en lidt mere intens praksis end hvad vi normalt tilbyder hos bala yoga, men yin har en masse fine egenskaber, som vi meget gerne vil introducere dig for. Hvis du er i tvivl om denne praksis er noget for dig, er du meget velkommen til at skrive til os på hello@balayoga.dk

 

Tid: Søndag d.20.september kl.10.00-12.00

Sted: Bala yoga, Immervad 1, 2.th., 8000 Aarhus C

Pris: 275 kr.

Max: 9 elever

 

Tilmelding sker ved at sende en mail til hello@balayoga.dk, hvor du herefter modtager betalingsoplysninger.

 

Der tages alle forholdsregler for Covid-19 og du skal udover de gængse retningslinjer også være OBS på følgende:

– Du skal medbringe egen yogamåtte & drikkedunk
– Du skal medbringe eget tæppe/lagen
– Du skal komme omklædt i lunt og behageligt tøj
– Husk et par varme sokker

Du kan leje en yogamåtte hos os for 10 kr., som du skal booke sammen med din tilmelding til eventet.